V TORNEIG DE KÀRATE KUSHIN KAI COLLBATÓ

Bé,
Un any més, l'A.E.DOKAI COLLBATÓ va organitzar el V Torneig de Kàrate Collbató.
Primer dir que la expedició de Càdis, no va poder venir, degut a un accident de tránsit que van patir. Afortunadament,es va quedar en un susto. Desde aqui, que David es millori, ja que va ser el que pitxor part va tener.

La reste de jornada va ser festiva en la que van assistir 77 karatecas i unes 250 persones de public dels diversos llocs.
L'Hospitalet (Fuji) amb el sensei Kenji Hayashi i la seva dona Mercedes Fresneda; San Feliu de LL.(Hajime) amb el profesor José i la seva esposa Isabel Flores; Sant Andreu de la Barca (KKiGSAB)amb el seu representant Juan Luis Burgueño i la seva esposa Isabel; (J.J.Ortiz)amb el seu profesor Carlos també de Sant Andreu de la Barca.I nosaltres DOKAI.

Van tenir 10 categorias, repartides en 2 tatamis i amb la col.laboració desinteresada dels arbitres José (Hijime); Francisco Sol; Iván Borrego i les persones de taula Kaori Hayashi, Isabel i Mercedes Fresneda en un i Carlos(J.J.Ortiz);Francisco Valls;Francisco Saenz i les persones de taula Daniel Marcel; Melisa; Ana sabel Hidalgo en el altre.

A tots gracies

El encontre va començar a les 18:30h. i va finalitzar segon lo esperat a les 20:10 h.Poden gaudir de una peça de fruita (Col.laboració de la fruiteria de Collbató) i aigua tots els participants
Després de aixó els alumnes de DOKAI van fet tots plegats Pinan Sodan. També va averi una demostració de KOBUDO. La kobudoka Xénia Vilella de DOKAI va fer mostre del arme de Tunkua fen el Hojo Undo Ich.
A continuació Francisco Valls;Francisco Saenz;i Ivan Borrego van fer Treball de contacte també ambe el arme de Tunkua i seguidament van fer treball de bo Kihon Ni amb aplicació.

Acabat aqueste demostració a les 20:30 hores van fer entregues del trofeus, medalles i obsequis als participants, així com les plaques als clubs per la seva assistencia. En la entrega va assistir el Regidor d'Esports de Collbató Sr.Salva Valls .

En el proper s'enviarà el resultat de les classificacions.

Agraïr també als pares que de una manera o un altre amb aportat una ajuda perque tot sigui molt mes comode.Així com a la Brigada (Sr. Pere i Alex) que han estat molt eficients i a la Sras. Concepció, Manela, Angels i Isabel (Conserge de LA SALUT)per les seves gestions.I les empresas que han fet posible amb la seva aportació, poder donar mes qualitat en els obsequis i trofeus

A tots gracies

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Archivo del blog

INICIO CURSO 2017-18

SI QUIERES INFORMACIÓN MÁS DETALLA PARA EL CURSO 20176-18. SI VOLS MÉS INFORMACIÓ PEL CURS 2017-2018 ENVIA EMAIL karatedokai@hotmail.com o bien puedes llamar al Teléfono 657.19.58.74