ARTICULO: I TORNEIG KARATE KUSHIN KAI EN EL GASTOR (CÀDIS).

El passat día 22 De Maig es va celebrar el I Torneig de Karate Kushin Kai en el Gastor (Càdis). Van assistir karatekas de San Andreu de la Barca (KKiG AB) (Barcelona), Zahara de la Sierra (Càdis) , de el Gastor (Kyudokai) (Càdis) .

DOKAI Collbató una vegada mes, va assistir amb una representació finalment de 4 karatekas, els quals van obtenir tots molt bons resultats.


CATEGORIA DE 7 A 8 ANYS


1ER. CLASSIFICAT : ARNAU VICENTE HIDALGO


CATEGORIA DE 11 A 12 ANYS


1ER CLASSIFICAT : MAXI CABALLERO DELGADO

4ª CLASSIFICADA : LAIA BADIA RAPÚN


CATEGORIA DE 16 A 18 ANYS


1º CLASSIFICADA : XÉNIA VILELLA GARDELLA


CATEGORIA LIBRE POR EQUIPOS TODAS LAS EDADES


3ER CLASSIFICAT : EQUIP DOKAI (MAXI CABALLERO; LAIA BADIA; XÉNIA VILELLA)


També agraïr publicament la invitació al Poble de el Gastor pel seu primer Torneig, la seva acollida i hospitalitat. Així com el seu recolsament per part del seu Govern que va fer que aquet encontre es pugués realitzar i esperem que aixó sigui una activitat més cada any en que DOKAI tingui assistencia i podem contribuir a fer-ho mes grand.

Agraïr a Antonio Funes, la seva dedicació


24-05-10

1 comentario:

  1. Felicidades a todos los que han participado en este torneo y para los que han obtenido algún trofeo.
    Una especial felicitación para nuestro sensei Francisco, porque gracias a su dedicación y esfuerzo desinteresado, ha contribuido en gran medidia al éxito de este notable evento.

    ResponderEliminar

Archivo del blog

INICIO CURSO 2017-18

SI QUIERES INFORMACIÓN MÁS DETALLA PARA EL CURSO 20176-18. SI VOLS MÉS INFORMACIÓ PEL CURS 2017-2018 ENVIA EMAIL karatedokai@hotmail.com o bien puedes llamar al Teléfono 657.19.58.74