Article VIIº Torneig Kárate kUSHIN kAI S.A.B.

El Diumenge día 14 de Març, com cada any van estar convidats a participar en el Torneig que es va celebrat al Pavelló 11 de Setembre de San Andres de la Barca . Nosaltres Kárate DO KAI Collbató van acudir amb la presencia de 23 participants en les diverses categories i un any més van obtenir molts bons resultats dels nostres karatecas:


Categoria kata Benjamí:

1er. Clasificat : Arnau Vicente Hidalgo.

2º. Clasificat : Javier Cenit López


Categoria kata Aleví (Blanc):

3erClasificat : Guillermo Martinez

4º Clasificat : Sergi Ferrez Puig


Categoria kata Aleví (Blanc- Groc):


2º Clasificat: Marc Oliva Lluveras

3er Clasificat : Pol Perez Baltar.

Categoria kata Aleví (Groc):


1er. Clasificat: Maxi Caballero Delgado

2º Clasificat: Sergio García Ramirez


Categoria kata Pre- Infantil (Blanc- Groc):

2º Clasificat: Rubén Cobo Sancho


3er Clasificat : Daniel Gallardo Peñalba.

Categoria kata Infantil :

1er. Clasificat : Raúl García Ramirez

3ª. Clasificada : Laia Badia Rapún

4º Clasificat : Carlos Trillo Mitjans

Categoria kata Juvenil:

3er Clasificat: Genís Colomé Idiarte

Categoria kata Senior:
1er. Clasificada : Xénia Vilella Gardella

El Torneig va començar passades les 10:00h. i va finalitzar sobre les 13:30h. En el Torneig es va realitzar Katas i Kumité en les diverses categories i es va realitzar una petita exhibició de Kobudo, Kárate i Goshin Jitsu.


Va haver-hi molta asistencia de participants, uns 105 ja que van anar convidats apart dels anfitrions, Gimnàs Fuji de L’Hospitalet, Gimnàs Hajime de Sant Feliu de Llobregat , Col.legi de San Andrés que práctiquen Kárate, aquet any no va poder assistir el club de Cadis i nosaltres com Kárate DO KAI Collbató.


Va finalitzar amb la entrega de Trofeus pels guanyadors i medalles per tots els participants. Agraïr i felicitar al Sensei Francisco Jaime, que aquet any feïa el 30 aniversari de la practica del karate a San Andreu de la Barca,i va contar a les diferents representacions politicas de aquet poble.

Dir també com un any més le va sortir tot molt bé i que va fer que el Torneig sorti com estava previst.També per contar tots els anys amb nosaltres i que poguessin continuar assistin en els propers anys.


A tots els que van participar, guanyadors o no, dir-lis que per mi tots els que van ser, van ser guanyadors . Ja que ho van fer molt bé.


Gracies i felicitats a tots del seu profesor (Manuel Francisco Vicente).

16-03-09


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Archivo del blog

INICIO CURSO 2017-18

SI QUIERES INFORMACIÓN MÁS DETALLA PARA EL CURSO 20176-18. SI VOLS MÉS INFORMACIÓ PEL CURS 2017-2018 ENVIA EMAIL karatedokai@hotmail.com o bien puedes llamar al Teléfono 657.19.58.74