IV Torneig Kárate San Andrés de la Barca.

El Diumenge día 14 de Desembre, van estar convidat a participar en el Torneig que es va celebrat al Pavelló de San Andrés de la Barca. Nosaltres DO KAI Collbató van acudir amb la presencia de 8 participant :

El Torneig va començar a les 10:00h. i va finalitzar pasades les 14:30h. En el Torneig es va realitzar Katas i Kumite en les diverses categories i es va realitzar una petita exhibició de Goshin Jitshu.

Va haver-hi molta asistencia de participants, ja que van anar convidat apart dels anfitrions, Gimnàs (Hiraken ) de Vilafranca del Penedés, Gimnàs (Mon Jove) de Manresa, Gimnàs (Cantero) de Navàs i nosaltres com Kárate Collbató.

Xénia Vilella, Raúl García , Laia Badia van presentar-se per equips i van fer un molt bon treball, encara que el resultat no va ser el esperat.

També van fer molt bon treball Carlos Trillo, Sergio García, Laia Badia, Maxi Caballero, Daniel Gallardo i Arnau Vicente que van presentar-se per Katas individuals.

15-12-07

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Archivo del blog

INICIO CURSO 2017-18

SI QUIERES INFORMACIÓN MÁS DETALLA PARA EL CURSO 20176-18. SI VOLS MÉS INFORMACIÓ PEL CURS 2017-2018 ENVIA EMAIL karatedokai@hotmail.com o bien puedes llamar al Teléfono 657.19.58.74